Koszyk

Koszyk jest pusty

Tarcza mechanizmu korbowego SHIMANO Ultegra FC-R8000

-41% 597
349 ,99 zł
Dostawa gratis
21,00 zł x 20 rat Oblicz ratę
1745 punktów Zbieraj punkty i kupuj taniej.
2500 punktów to 10 zł na kolejne zakupy.
Możesz zmienić parametry wybierając inne opcje
Dostępność: W magazynie 2 szt.
Ilość:
Opcja:Kolor: szary Ilość zębów: 52
Cena: 349,99 zł

Program
lojalnościowy
Zbieraj punkty i kupuj taniej.
2500 punktów to 10zł na kolejne zakupy.

Dostawa gratis w 24h Zamawiając ten produkt do godziny 12:00 od poniedziałku do czwartku otrzymasz go następnego dnia roboczego. Dostawa jest GRATIS.

4,7 / 5

Nasza ocena na Opineo.pl Twoja opinia jest dla nas ważna. Dokładamy wszelkich starań, aby polepszać jakość usług w naszym sklepie.

Opis

Marka Shimano

Tarcza mechanizmu korbowego Ultegra FC-R8000 posiada specjalnie zaprojektowany profil zęba, dzięki któremu zapewnia cichą pracę i szybką zmianę przełożenia.

Produkt występuje w następujących rozmiarach: 34 (MS), 36 (MT), 39 (MW), 46 (MT), 50 (MS), 52 (MT), 53 (MW). Kombinacjami literowymi (MS, MT, MW) oznacza się kompatybilne ze sobą pary zębatek, które zaprojektowane są do jak najlepszej współpracy ze sobą, by zapewnić szybką i precyzyjną zmianę biegu. Największe zębatki (50/52/53) wykonane zostały w technologii Hollowglide – puste w środku ramiona zwiększają sztywność przy jednoczesnej redukcji masy.


    Najważniejsze informacje:

  • Zastosowanie: szosa, trekking
  • Specjalny profil zęba
  • Do napędów 2x11
  • Technologia Hollowglide
  • Zębatki 34/36/39/46 wykonane z aluminium
  • Zębatki 50/52/53 wykonane z aluminium oraz kompozytu zbrojonego włóknem węglowym i polimerową osłoną (CFRP)
  • Mocowanie: BCD 110 mm, 4 otwory rozmieszczone asymetrycznie
  • Kompatybilne z mechanizmami korbowymi Ultegra FC-R8000
Specyfikacja
  • Marka SHIMANO
  • Kod produktu DD125776
  • Kod EAN 4524667742029
  • Ilość zębów 52
  • Kolor szary
Opinie

Ten produkt nie był jeszcze oceniany. Produkty w CentrumRowerowe.pl oceniają tylko nasi klienci po zakupie i przetestowaniu produktu.