Mechanizm korbowy SHIMANO Alivio FC-T4010

-28% 241
173 ,99 zł
Dostawa gratis
10,44 zł x 20 rat Oblicz ratę
865 punktów Zbieraj punkty i kupuj taniej.
Każde 2500 punktów to 10 zł na kolejne zakupy. Dołącz do programu lojalnościowego!
  • Kolor: czarny
  • Długość:
  • Stopniowanie:

U Ciebie już jutro!
Zamów w ciągu:

Kupując ten produkt dzisiaj do godziny 14:00 otrzymasz go następnego dnia roboczego. Dostawa jest GRATIS.

Wysyłka w 1 dzień

Ten produkt wyślemy w 1 dzień roboczy. Dostawa jest GRATIS.

Program
lojalnościowy
Zbieraj punkty i kupuj taniej.
2500 punktów to 10zł na kolejne zakupy.

Dostawa gratis

4,9 / 5

Nasza ocena na Opineo.pl Twoja opinia jest dla nas ważna. Dokładamy wszelkich starań, aby polepszać jakość usług w naszym sklepie.

Specyfikacja i opis

Informacje

  • Marka SHIMANO
  • Dedykowany do kasety 9 rz.
  • Długość 175 mm
  • Dodatkowe 44 x 32 x 22 / korby 175 mm / Octalink / osłona
  • Grupa ALIVIO
  • Ilość rzędów 3
  • ilość tarcz 3
  • Kolor czarny
  • Materiał aluminium
  • Przeznaczenie mtb / trekking
  • Stopniowanie 44-32-22
  • Typ octalink

Informacje handlowe

  • Kod produktu DD79965
  • Kod EAN 4524667595465
Marka Shimano

To odsłona mechanizmu z kompletnie przebudowanej popularnej grupy Alivio, pozycjonowanej pomiędzy Deore a Acera i Altus. Jej pozycja przesunęła się w kierunku bardziej wyczynowym. Odmłodzona i z wprowadzonymi innowacjami, podzielona na dwie części, obejmujące osprzęt do rowerów trekkingowych, a druga do MTB. Owa generacja mechanizmu korbowego ALIVIO przeznaczona jest dla rowerów trekkingowych. Trzyrzędowa korba do napędów 9 rzędowych.

Najważniejsze informacje:

  • Przeznaczenie - trekking
  • Materiał:
    • korby - aluminium
    • tarcze - stal
  • Ramiona: 4-ramienny
  • Tarcze mechanizmu korbowego: trzyrzędowy
  • Przełożenia: 9
  • Z osłoną łańcucha
  • Sugerowany suport:
    • BB-ES25 Octalink
    • Rozstaw śrub tarczy: 104/64 mm
Opinie

Ten produkt nie był jeszcze oceniany. Produkty w CentrumRowerowe.pl oceniają tylko nasi klienci po zakupie i przetestowaniu produktu.